Frakt og leveringsinformasjon
Alle leveringer skjer med Posten. Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Leveringstiden er normalt 2-5 arbeidsdager (hverdager), avhengig av hvilken tid på døgnet bestillingen gjøres, og om varene er på lager. Kunde vil få beskjed når varene er utsendt.

Bestillinger sendes enten i brevs form (boblekonvolutt) med levering rett i din postkasse, eller som postpakke som hentes på ditt lokale postkontor.

Vi ønsker at fraktprisene skal være lette å forutsi for deg som kjøper produkter av oss. Følgende priser gjelder, og vil automatisk vises i handlevognen:

  • Små lyspærer leveres i boblekonvolutt rett i postkassen og koster: 35 kr (fastpris uansett antall små lyspærer)
  • Større lyspærer leveres som postpakke og hentes på ditt postkontor: 65 kr (fastpris uansett antall lyspærer)
  • For små pakker opp til 350g: 100 kr
  • For pakker opp til 10 kg: 160 kr
  • For pakker over 10 kg: 270 kr
  • Ved kjøp over 1000 kr gir vi gratis frakt.

Gratis frakt over 1000

Dersom varen blir skadet ved levering skal dette snarest meldes til selger og helst på ankomstdagen via e-post. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått. Ser du at emballasjen er skadet ved leveringstidspunktet så skal du også melde dette direkte til den som du kvitterer ut pakken av.

For uavhentede pakker / brev (ved feks post oppkrav) som sendes i retur (ikke blir løst ut) blir kunde debitert for frakt/returfrakt samt service honorar pålydende kr 150,- eks.mva.

Selger vil aldri betale returfrakt for kunde slik at hvis kunde sender oss en pakke i retur vil kostnaden påløpe kunde og ikke selger.

Hvis en forsendelse inneholder flere kolli, betaler du oppkravsgebyret kun én gang.

 

Frakt og leveringsinformasjon

Hvor leverer E-led?

E-led.no leverer kun til fastlands-Norge og Svalbard.

Har du spørsmål om levering, kontakt kundeservice på post@e-led.no.

For levering til Sverige og Danmark ta kontakt for pristilbud på levering