På E-led.no har du mulighet til å betale for varene enkelt, lettvint og greit. Vi ønsker at du skal ha mange betalings-muligheter; du kan bruke et VISA og Mastercard, Paypal, direkte kontooverføring eller rett og slett Vipps`e betalingen. Har du kreditt hos oss, får du tilsendt faktura. For mere informasjon om de forskjellige betalingsmåtene vi tilbyr; se under.

 

 

 

Kortbetaling med VISA, Mastercard eller American Express

Stripe logo

Betaling med kort er trygt og enkelt. Vi godkjenner i dag VISA, Mastercard og American Express som betalingskort. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV2) på baksiden av kortet, og betalingen er gjort.

 

 

Paypal – kortbetaling

Paypal logo

Vær trygg. Betal med Paypal.

PayPal er den tryggeste og enkleste metoden for å betale og få betalt på Internett. Ved hjelp av tjenesten kan alle betale slik de ønsker – via kredittkort, bankkontoer, kjøperkreditt eller kontosaldoer – uten å dele økonomisk informasjon.

PayPal har raskt blitt en global leder innen elektroniske betalingsløsninger med mer enn 153 millioner kontoer over hele verden. PayPal finnes i 190 markeder og 23 valutaer over hele verden, og muliggjør global e-handel ved hjelp av betalinger på tvers av landegrenser, valutaer og språk.

Prosessen ved å velge Paypal:

1. Velg Paypal som betalingsalternativ i kassen ved utsjekking, og trykk bekreft ordre. Du vil da automatisk ble videresendt til Paypal sine sider.

2. Har du en konto hos Paypal logger du inn, men dersom du ikke har det, finner du et felt hvor det står «Don`t have a paypal-account». Her fyller du ut kortopplysninger, navn og adresse. Det er viktig at adressen stemmer, hvis ikke vil ikke kjøpet bli godkjent. Altså, det må være samme adresse som kortet er registrert på.

3. Videre følger du veiledningen, og fullfører betalingen. Ordrebekreftelse sendes ut automatisk.

 

ViPPs

Vi ønsker også å gjøre det mulig å betale med

Skjermbilde 2015-11-25 kl. 22.13.47

 

 

 

for å gjøre det enkelt for deg!

Mer om Vipps kan du lese her;

Vipps informasjon

 

Direkte Bankoverføring

Dette er også et alternativ vi har, da noen kunder ønsker direkte bankoverføring. Da blir pengene overført direkte til E-led.no

 

Betalingsdetaljer

Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Alt foregår online med direkte autorisasjon av kjøper og selger.

Om sikkerheten ved bruk av kort: Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Stripe, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Med Stripe har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Ordrebekreftelse sendes ut automatisk.

Autorisasjon

Når du legger en ordre hos oss blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Det betyr at vi sjekker at kortet er gyldig og at det er dekning for kjøpet. Vi gjør deretter en reservasjon av beløpet du handler for. I løpet av reservasjonstiden er pengene fremdeles på kortet ditt, men de er reservert E-led så lenge ordren er under behandling.

Kansellering av bestilling

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres tilbake på kortet ditt (normalt innen 5-10 virkedager). Det er først når vi har pakket varene ferdig og klargjort pakken for forsendelse, at pengene blir overført fra ditt kort til oss.

Forbehold

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

Kreditering

Ved en eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa / Mastercard, vil krediteringen gjøres til samme kortnummer. Dette tar fra 5-10 arbeidsdager avhengig av bankforbindelse.

Personvern

Lagring av kredittkort

For å gjøre det enda enklere når du handler, kan du lagre kortinformasjonen din sikkert hos oss. Det er viktig at du logger deg ut av kundekontoen din når du har avsluttet handelen. Du er selv ansvarlig for ikke å dele brukernavn og passord med andre.

Informasjonen du oppgir ved nettbetaling vil kun være knyttet til din kundekonto. Informasjonen er lagret i henhold til gjeldende lover. Hensikten er at du skal slippe å oppgi kortinformasjonen hver gang du foretar et kjøp hos oss.

Du kan enkelt legge til nye kredittkort og slette lagrede kort i kassen. For å utføre betalingen videreformidler vi dine opplysninger til vår betalingsleverandør. De oppbevarer informasjonen på en sikker og forsvarlig måte og er PSI Level 1-sertifisert.

 

Betalingsbetingelser for bedrifter og offentlige institusjoner

Faktura/Kreditt for firmaer og offentlige institusjoner

Firmaer og offentlige institusjoner kan søke om kreditt på E-led.no. Kreditt må være innvilget før bestilling. Er det lagt en ordre uten å søke om kreditt, blir denne sendt i oppkrav og ikke omgjort i etterkant.

Ved å søke om faktura/kreditt på E-led.no, godtar du at vi foretar en kredittsjekk av selskapet.

Våre standard betalingsbetingelser er 14 dager for bedriftskunder.

Slik søker du kreditt hos oss:

  • Fyll inn skjem for «søknad om kreditt», som du finner her.
  • Send din kredittforespørsel til post@e-led.no
  • Når kreditt er innvilget kan dere handle på E-led.no, og velger da

Fakturautsendelse

Som et ledd i vår miljøsatsing ønsker vi heretter å sende faktura elektronisk. Og blir da sendt som faktura på e-post (PDF-vedlegg).

E-led.no forbeholder seg retten til å sette vilkår for kreditt etter egen vurdering. Ved spørsmål rundt dette ta gjerne kontakt med post@e-led.no